O nama

KODIRANA ENERGIJA

POSLOVNI SOFTVER KOJI DEFINIŠE KATEGORIJE ZA CELO VERTIKALNO TRŽIŠTE ENERGIJE

Osnovani smo u septembru 2017. kao deo Navitasoft DOO, kompanije za razvoj softvera srednje
veličine sa sedištem u Budimpešti, Mađarska. Poslujemo kao nezavisna poslovna jedinica pod imenom IP Energy Software.

Matična kompanija dizajnira, implementira i upravlja energetskim IT sistemima za igrače na liberalizovanom energetskom tržištu.

Kroz svoje proizvode pruža rešenja za čitav niz aktivnosti tržišta energije.

Već je realizovala i sprovodi niz velikih projekata sa nekoliko velikih igrača na mađarskom i međunarodnom energetskom tržištu.

Razvojni rad Subotičkog tima je sastavni deo ove aktivnosti. Izvodi se u snažnom timskom duhu, u opuštenoj, dobroj atmosferi i evropskim uslovima rada, po najvišim mogućim standardima.

Koristimo adaptivnu razvojnu metodologiju. Na osnovu principa Scrum-a, timovi se samoorganizuju da bi ostvarili zajednički cilj: da pomognu jedni drugima da ispune obaveze do kraja sprinta. Naši međunarodno priznati stručnjaci odlično poznaju tržište energije. Neprestano učimo. Dobar timski duh nam je važan, tako da su tim-bilding događaji česti i unutar i van kancelarije kad god je to moguće. Naša kuhinja nije samo mesto za ručak, već i za kuvanje večere, pijenje piva, ćaskanje i druženje. Naša igraonica je mesto za opuštanje uz stoni fudbal i stoni tenis.

Zašto tržište energije? Postoje različiti i izazovni poslovni i tehnički problemi za rešavanje: obrada ogromnih količina podataka u realnom vremenu (npr. vremenske serije), složeni modeli podataka, složeni algoritmi i isporuka superiornih SLA za njihove produktivne implementacije.

Osnovne vrednosti

Brzina

Nema potrebe čekati godinama. Koristimo adaptivnu metodologiju, koja je najbrži način za postizanje
efektivnih rezultata.

Kvalitet

Upravljanje složenim poslovnim zahtevima je izazov. Naš ključni faktor kvaliteta je poslovna upotrebljivost.

Razvoj

Našu kompaniju čine vešti profesionalci u razvoju energetskog softvera i poslovne analize, sa jednim
ciljem: ništa nije nemoguće.