Rólunk

KÓDOLT ENERGIA

KATEGÓRIATEREMTŐ ÜZLETI SZOFTVEREK AZ ENERGETIKAI PIAC TELJES VERTIKUMÁBAN

A budapesti Navitasoft Zrt szoftverfejlesztő középvállalat, szabadkai részlegeként jöttünk létre 2017 szeptemberében. Önálló gazdasági egységként működünk IP Energy Software néven.

Az anyacég energetikai informatikai rendszerek tervezését, bevezetését és üzemeltetését végzi a liberalizált energiapiac szereplői számára.

Termékei révén az energiapiaci tevékenységek teljes vertikumára megoldást nyújt.

Magyarországi és nemzetközi energetikai piac több meghatározó szereplőjével már számos jelentős projektet valósított és valósít meg.

A szabadkai csapat fejlesztői munkájával ezen tevékenység szerves része. Melyet erős csapatszellemben, oldott, jó hangulatú légkörben, európai munkakörülmények között végez a tőle telhető legmagasabb színvonalon.

Agilis fejlesztési módszertannal dolgozunk. A Scrum elvei mentén, a csapatok önszerveződően követik a közös célt: egymást segítve a vállalások teljesítését a sprintek végére. Nemzetközileg is elismert szakértőink kiválóan ismerik energetikai piacot. Folyamatosan tanulunk. Számunkra fontos a jó csapatszellem ezért gyakoriak a csapatépítő események irodán belül és kívül is, ha csak lehet. Konyhánk nem csak a közös ebédek, hanem vacsorafőzések, sörözések, kötetlen beszélgetések, barátkozások helyszíne is. Játszószobánkba csocsó és asztali tenisz biztosítja a pihenést.

Miért az energiapiac? Változatos, kihívást jelentő üzleti és technikai problémák várnak megoldásra: hatalmas adatmennyiségek (pl. idősorok) real-time feldolgozása, összetett adatmodellek, komplex algoritmusok és ezek termékesített megvalósításai számára kiemelkedő SLA-k biztosítása.

Alapértékek

Gyorsaság

Nem kell éveket várnia. Adaptív módszertant alkalmazunk, amely a leggyorsabb módja a jól hasznosítható eredmények elérésének.

Minőség

A komplex üzleti követelmények kezelése kihívás. A legfontosabb minőségi tényezőnk az üzleti felhasználhatóság.

Fejlődés

Az energetikai szoftverfejlesztés és az üzleti elemzés területén képzett szakemberek alkotják vállalatunkat, akiket egyetlen cél jellemez: nincs lehetetlen.