Csapatunk

Mezei Zoltán, igazgató

Mezei Zoltán vagyok születtem: 1973.09.24.én Nagybecskereken az az Zrenjanin-ban.
1995-ben végeztem az Újvidéki Színművészeti Akadémián színész szakon és azóta is színészként működöm, valamint 2006-tól nyolc évig a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának művészeti igazgatója voltam.
Az IP Energy Software-nél ami számomra egy másik világ, cégvezetőként dolgozom a színház mellett, az alapítás óta, sőt már az alapítás előtt kezdődött a munkám és annak köszönhetően tudott létrejönni a szabadkai iroda.
Ez az új munkakör bizonyos értelemben ismerős volt a több éves vezetői gyakorlatomnak köszönhetően, másik oldalról viszont egy teljesen új világot nyitott, szabadságot adott, és addig nem látott nagyon kedvező feltételeket nyújtott és nyújt a mai napig.
Amivel eddigi életem során először itt találkoztam, az az a működési alapelv, hogy “Mit tehetünk azért, hogy te jobb lehess?”, ami szintén felszabadít és nagyon jó érzéssel tölt el.
Büszke vagyok arra, hogy egy remek emberekből álló csapatot vezethetek, képviselhetek itt a szabadkai irodában és egy lendületes, korszerű, emberarcú, baráti hangulatban működő, budapesti anyacég szárnyai alá tartozhatunk.

Buckó Szabolcs, fejlesztő

Buckó Szabolcs vagyok, a feleségemmel és a magyar vizslámmal Szabadkán élek. Tanulmányaim befejezte után fejlesztőként kezdtem el a pályámat. A szabadkai leányvállalat megalakulása óta a csapat tagja vagyok. Jelenleg full-stack fejlesztőként igyekszem erősíteni a céget. Szabadidőmben szeretek kertészkedni, barkácsolni és a természetben túrázni.

Jó csapat jött össze Szabadkán, de a budapesti kollégákkal is teljes az összhang. A szuper hangulat mellett lehetőség van a legmodernebb technológiák megismerésésre.

Sörfőző Attila, fejlesztő

Attila vagyok, 1989-ben születtem Gomboson. Az IP Energy Software alapításakor frontend fejlesztőként csatlakoztam, azóta már full stack fejlesztőként dolgozom a cégnél. Szabadidőmet kanapén vagy négy keréken töltöm.

Jó hangulat, kihívásokkal és fejlődési lehetőségekkel teli munkafeladatok.

Molnár Zoltán, fejlesztő

Zoli vagyok, 1987-ben születtem Szabadkán. Elektronikai szakterületen kezdtem el dolgozni a főiskola alatt. A programozás már akkor érdekelt és egy gyakornoki ajánlatot követően váltottam a szoftver fejlesztésre.
Az IP Energy Software -nél volt lehetőségem a legtöbbet fejlődni, most full stack fejlesztőként folytatom a munkát.

Remek a hangulat, mint a szabadkai, mint a pesti csapatban. Változatos feladatok és számtalan technológiával találkozni nap mint nap. Szabadidőmben főként kertészkedem, ezen kívül netflix és számítógépes játékok.

Davidov Krisztián, fejlesztő

Davidov Krisztián vagyok, a cég megalakulása óta dolgozom az IP Energy Software ban. Jelenleg full-stack fejlesztőként dolgozom. Szabadidőmet szeretem a természetben tölteni és két keréken túrázni.

Jó a hangulat, mint a szabadkai, mint a pesti csapatban és lehetőség van a új technológiák megismerésésre.

Pakai Endre, fejlesztő

Endre vagyok, 1986-ben születtem Zrenjaninban.
A főiskolai tanulmányaim a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolán végeztem Internet és Elektronikus Ügyvitel szakon.
Szeretem és érdekel a szoftver fejlesztés, jelenleg Full Stack fejlesztőként dolgozom az IP Energy Software-nél 2018 óta.
Szeretem a változatosságot, 9 év munkatapasztalattal rendelekezek különböző fejlesztési területeken.

Jól érzem magam ennél a cégnél, stresszes helyzetek ellenére.
Mindig akad kihívás, főleg épitkezés és három gyerekem mellet.
Mivel IP Energy Software stabil ezért megbízhatónak tartom a jövőre nézve.

Orcsity Norbert, fejlesztő

Norbi vagyok, 1997-ben születtem Szabadkán. A főiskolai tanulmányaim a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolán végeztem Internet és Elektronikus Ügyvitel szakon. Szeretem és érdekel a szoftver fejlesztés minden szeglete, jelenleg Full Stack fejlesztőként dolgozom az IP Energy Software-nél 2021 óta. Szeretem a változatosságot, ha mindig ugyan azt csinálnám, beleunnék, ezért is választottam ezt az irányultságot. Korábban több éves oktatói tapasztalatot szereztem a Szabadkai Logiscoolban.

Jól érzem magam ennél a cégnél, mert sosem unalamas, mindig találok valami új kihívást és ami számomra a legfontosabb, nagy a szakmai fejlődés lehetősége.

Ákos Süge, fejlesztő

Süge Ákos vagyok, 2000-ben születtem Szabadkán, a főiskolai tanulmányaimat a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolán végeztem, Műszaki Informatika szakon. A web fejlesztés mindig is érdekelt, így a szakdolgozatom is ezen a területen készült.
Először azt hittem, hogy csak a backend fejlesztést szeretem, de a szakdolgozat, és a szakmai gyakorlat alatt rájöttem, hogy a full-stack izgalmasabb.
Az IP Energy Software csapatához, 2022 őszén csatlakoztam. A szabadkai csapatban nagyon jó a hangulatban dolgozunk és a budapesti kollégákkal is rövid idő alatt nagyon jó kapcsolat alakult ki.
A szabadidőmet olvasással, bicajozással töltöm és a videójáték, ami még nagy szenvedélyem.