Team

Zoltan Mezei, direktor

Rođen sam 24.09.1973. godine u Nađbečkereku iliti Zrenjaninu.
Diplomirao sam na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu 1995. godine i od tada radim kao glumac. Od 2006. osam godina sam bio umetnički direktor Mađarskog ansambla Narodnog pozorišta u Subotici.
U IP Energy Software-u, koji je za mene drugi svet, radim kao direktor kompanije uporedo sa pozorištem, u firmi radim od osnivanja, u suštini počeo sam raditi i pre osnivanja i na taj način je nastala kancelarija u Subotici.
Na neki način, ovaj novi posao mi je bio poznat zahvaljujući mom višegodišnjem iskustvu u rukovođenju, ali sa druge strane otvorio mi je potpuno novi svet, dao mi slobodu i veoma povoljne uslove koje do sada nisam video i u kojima uživam i dan danas.
Ono što sam ovde prvi put u životu susreo je princip rada „Šta možemo da uradimo da vam bude bolje?“, koji me takođe oslobađa i čini da se osećam veoma dobro.
Ponosan sam što vodim i predstavljam tim sjajnih ljudi ovde u kancelariji u Subotici i što sam deo dinamične, moderne, usredsređenje na ljude, prijateljske, matične kompanije sa sedištem u Budimpešti.

Sabolč Bucko, programer

Ja sam Sabolč Bucko, živim u Subotici sa suprugom i mađarskom vižlom. Nakon završetka studija, započeo sam karijeru kao programer. Član sam tima od osnivanja predstavništva u Subotici. Trenutno pokušavam da ojačam kompaniju kao full-stack programer. U slobodno vreme se bavim baštovanstvom, projektima uradi sam i planinarenjem u prirodi.

Imamo dobar tim u Subotici i dobar odnos sa kolegama u Budimpešti. Pored odlične atmosfere, postoji prilika da se upoznamo sa najnovijim tehnologijama.

Šerfeze Atila, programer

Ja sam Atila, rođen sam 1989. godine u Bogojevu. Pridružio sam se IP Energy Software-u kao frontend programer kada je osnovan, i od tada radim kao full stack programer u kompaniji. Slobodno vreme provodim na kauču ili na četiri točka.

Dobra atmosfera, izazovni radni zadaci i mogućnosti za razvoj.

Zoltan Molnar, programer

Ja sam Zoli, rođen sam 1987. godine u Subotici. Počeo sam da se bavim elektronikom tokom fakulteta. Već sam bio zainteresovan za programiranje i posle prakse sam prešao na razvijanje softvera.
U IP Energi Softvare-u sam imao priliku da najviše napredujem, i sada nastavljam da radim kao full stack programer.

Atmosfera je odlična, kako u timu u Subotici, tako i u Peštanskom timu. Raznovrsni zadaci i bezbroj tehnologija sa kojima se svakodnevno susrećemo. U slobodno vreme uglavnom se bavim baštom, pored Netfliks-a i kompjuterskih igrica.

Kristian Davidov, programer

Ja sam Kristian Davidov, radim u IP Energy Software od osnivanja kompanije. Trenutno radim kao full- stack programer. Volim svoje slobodno vreme provoditi u prirodi i voziti ture na dva točka.

Dobra je atmosfera i u Subotičkom i u Peštanskom timu, i ima prilika za učenje novih tehnologija.

Endre Pakai, programer

Ja sam Endre, rođen sam 1986. godine u Zrenjaninu.
Završio sam Višu tehničku školu u Subotici, smer Internet i elektronska administracija.
Volim i zanima me razvoj softvera, trenutno radim kao Full Stack Developer u IP Energy Software od 2018.
Volim raznolikost, imam 9 godina radnog iskustva iz različitih razvojnih oblasti.

U ovoj kompaniji se osećam prijatno, uprkos stresnim situacijama.
Uvek ima izazova, posebno pored renoviranja i troje dece.
Pošto je IP Energy Software stabilan, smatram ga pouzdanom kompanijom za budućnost.

Norbert Orčić, programer

Ja sam Norbi, rođen sam 1997. godine u Subotici. Završio sam Višu tehničku školu u Subotici, smer Internet i elektronska administracija. Volim i interesuju me svi aspekti razvoja softvera, trenutno radim kao Full Stack Developer u IP Energy Software od 2021. Volim raznovrsnost, kada bih uvek radio isto, dosadilo bi mi, zato sam i izabrao ovaj pravac. Prethodno sam sticao višegodišnje iskustvo u nastavi u Logiscool-u u Subotici.

Osećam se prijatno u ovoj kompaniji jer nikada nije dosadno, uvek pronađem nešto novo da me izazove i što je za mene najvažnije, postoji odlična prilika za profesionalni razvoj.

Ákos Süge, programer

My name is Ákos Süge, I was born in 2000 in Subotica, I graduated from Subotica Tech – College of Applied Sciences, Faculty of Computer Engineering. I have always been interested in web development, so I wrote my thesis in this field.
At first, I thought that I only liked backend development, but during the thesis and the internship I realized that full-stack is more exciting.
I joined the IP Energy Software team in the autumn of 2022. We work in a very good atmosphere in the team in Subotica and we have developed a very good relationship with our colleagues in Budapest in a short time.
I spend my free time reading, riding my bike and playing video games, which is another passion of mine.