Öt évesek lettünk!

0 comment

Hahó mindenki, öt évesek lettünk! 

Néhány hónapos szoftverfejlesztők utáni kutatás után, 2017. Augusztusában szabadkai székhelyjel létrejött az IP Energy Software. Akkor még egy ideiglenes helyen, egy kis irodában, mondhatni szobában, albérlőként egy másik szervezet által bérelt iroda egyik nem használt helységében laktunk. Szóval valahol el kellett kezdeni.

Mindezt egy csupán néhány főből álló, szoftverfejlesztő csapat hosszas felkutatása előzte meg, majd a csapattagok több hónapos felkészülése az első sorsdöntő interjúra. Mert az volt mondás “ha meglesz a csapat, aki megüti a mércét, megnyitjuk a szabadkai irodát”. A csapat meglett aztán még csaka mérce kellett, amit több hónap tanuás és végül egy 10 napos Miskolci továbbképzés hozott meg. Ezután eljött a mindent eldöntő pillanat a végső döntő interjú és a csapat jól vizsgázott a cég létrejött és ők lettek a IP Energy Software kezdőcsapata: Atikó, Krisztikó  Szabikó, és Zolikó. Cégünk alapítója a budapesti Navitasoft Zrt. középvállalat, tulajdonosa és a szabadkai iroda megálmodója Füzi Ákos. 

Azóta öt év telt el és ma már hét tagja van a csapatnak, és már nem egy kis szobában vagyunk albérlők, hanem a város egyik legszebb utcáján a Korzo 6. első emeletén egy merészen felújított, eksztravagáns környezetben, remek, családias és baráti hangulatban. Időközben nagyszerű férfiak csatlakoztak, érkezési sorrendben a Balázs az Endre és a Norbi. 

Az elmúlt öt év sok mindent hozott, nehézségeket, új tudást és új területeket új csapattársakat, de mintha csak ma lett volna, amikor elindultunk egy közös úton egy mondásra, “ha meglesz egy csapat aki megüti a mércét, megnyitjuk a szabadkai irodát”.

Büszke vagyok ezekre fiakra, ahogyan az Ákos szokta mondani, “a fiaid” most itt és itt tartanak és még ezt és ezt kellene meglépni stb. Hálás vagyok, hogy hittek abban, hogy ez létrejöhet és hisznek abban, hogy ez jó, amit csinálunk. 

Köszönöm ezt mindenkinek és Boldog ötödik Születésnapot!!!

Mezei Zoltán

az IP Energy Software igazgatója

Share this: